Våra Behandlingar

Tandläkarundersökning hos Munhälsa i KvillebäckenVi finns på Frölunda Torg och i Kvillebäcken vid Backaplan så välj den klinik som ligger närmast dig. Har du riktigt bråttom är det lättare att få tid snabbt om du tar dig till vår klinik i Kvillebäcken, där vi även har drop in. Se till att boka tid hos tandläkare redan idag!

Du skall absolut söka råd hos en tandläkare om du; har ihållande tandvärk, om isningar inte går över efter du ätit eller druckit kallt/varmt, om det gör ont när du tuggar, fått en skada eller varit med om ett olyckfall där du skadat tänderna. Vid svullnad. Om du är svullen under tungan skall du uppsöka tandläkare omedelbart.

 

 

 

 

Tandläkarundersökning

Välkommen på undersökning hos Munhälsa! Våra tandläkare ser över din munhälsa. Lista dig hos oss och få en trygg tandvård!

Läs mer

 

Ilningar

Många har problem med ilningar i tänderna, ofta i samband med intag av kalla eller varma drycker och mat. Orsaken tar vi på Munhälsa reda på och behandlar.

Läs mer

 

Tandfasader & Tandkronor

En tand som är skadad eller av någon anledning blivit kraftigt missfärgad och där det inte räcker med t. ex blekning kan täckas med hjälp av en fasad.

Läs mer

 

Tandhygienist

Våra tandhygienister tar saliv- och bakterieprov, tar bort tandsten, beläggningar och överskott av fyllning, putsar och polerar dina tänder för god munhälsa.

Läs mer

 

Tandblekning

Vi utför tandblekning på kliniken och erbjuder tandblekningskit för hemmabruk.

Läs mer

 

Laga hål i tänderna

Våra tandläkare lagar dina hål och väljer den lagningsmetod som passar din tandstatus.

Läs mer

 

Tandlossning & blödande tandkött

En inflammerad tandköttsficka kan orsaka stora besvär. Vi erbjuder behandling för alla – snabbt och tryggt.

Läs mer

 

Tandgnissling & Bettskena

Har du problem med käkleden, stela käkmuskler eller huvudvärk på morgonen, kan det vara ett tecken på att du pressar tänderna nattetid. Träffa vår specialist och få hjälp.

Läs mer

 

Tandreglering

Vi utför tandreglering för att korrigera trångställningar av mindre karaktär.

Läs mer

 

Tandprotes

Om du inte önskar behandling med implantat, kan en protes vara ett alternativ.

Läs mer

 

Byta Amalgamfyllningar

Förr användes amalgam för att laga tänder med. Det är inte tillåtet idag då det innehåller kvicksilver. Byt ut dina fyllningar hos Munhälsa.

Läs mer

 

Visdomständer

Visdomständerna är de innersta tänderna i munnen och kan ibland orsaka smärta och problem vilket åtgärdas genom operation hos oss.

Läs mer

 

Kronor & Broar

En tandkrona används när ytan på tanden på något vis har förstörts men roten är intakt, medan en tandbro är en konstgjord tand som fästs vid de två kringliggande tänderna.

Läs mer

 

Tandimplantat

Tandimplantat kan användas för att ersätta en eller flera tänder. Implantat är en skruv av titan som opereras in i käkbenet som sedan får läka samman med benet.

Läs mer