Tandläkarundersökning

Vi vill vara ditt första val av tandläkare i Göteborg. Vi erbjuder tandvård på våra båda kliniker här i Göteborg, både akutvård samt tidsbokning, med bra öppettider och korta väntetider. Ni hittar oss vid Frölunda Torg samt Kvillebäck vid Backaplan.Tandläkarundersökning munhälsa Göteborg

Vi har erfarenhet av patienter med rädsla och anpassar behandlingarna utifrån varje persons förutsättningar. Alla behandlingar sker på dina villkor.

Tandläkarundersökning hos tandhygienist

Tandhygienisterna på våra kliniker i Göteborg arbetar självständigt, som en av medlemmarna i tandvårdsteamet, med åtgärder för att främja munhälsa och förebygga tandsjukdomar. En Tandhygienist tar saliv- och bakterieprov, tar bort tandsten, beläggningar och överskott av fyllning, putsar och polerar. I samband med behandlingen kan tandhygienisten också ge smärtlindring. En viktig del av arbetet är att informera patienten om vad man kan göra för att behålla en frisk mun, friska tänder och ett friskt tandkött.

Om du har förlorat en eller flera tänder p.g.a. olycksfall eller tandlossning så går det att ersätta dina förlorade tänder antingen med tandimplantat eller porslinsbro/brygga.

Tandblekning på klinik och för hemmabruk

Behöver du bleka tänderna? Missfärgningar på tänderna kan bero på sjukdomar eller medicinering, men vanligast är att de successivt blir missfärgade p.g.a. starka färgämnen från tobak, mat och dryck. Vi påverkas olika av detta bl.a beroende på emaljens kvalitet. Personer med starkt slitna tänder får till exempel lättare missfärgade tänder. Tandblekning utförs vid våra kliniker i Göteborg på två olika sätt, antingen som hemblekning med skenor eller som blekning under kort tid direkt i tandläkarstolen. Så vill du bleka dina tänder – hör av dig!

Gratis tandvård

Vi erbjuder gratis tandvård dig som är skriven i Västra Götaland och fyllt 20  men inte ännu fyllt 25 om du listar dig hos oss. Vi finns på Frölunda Torg och i Kville vid Backaplan så välj den som ligger närmast dig. Har du riktigt bråttom är det lättare att få tid snabbt om du tar dig till vår klinik i Kvillebäck, där vi även har drop in. Se till att boka tid hos tandläkare redan idag!


LISTA DIG HOS OSS

BOKA TID ONLINE

 


 

VÅRA BEHANDLINGAR

Tandläkarundersökning
Tandgnissling & Bettskena
Ilningar
Tandfasader & Tandkronor
Tandhygienist
Tandblekning
Laga hål i tänderna
Byte amalgamfyllningar
Tandlossning och blödande tandkött
Tandreglering
Tandprotes
Visdomständer
Kronor och Broar
Tandimplantat