Gratis undersökning om du inte varit hos tandläkaren på två år!

Vi på Munhälsa har just nu ett erbjudande för  nya kunder: undersökning för enbart 299kr. Du kan använda ditt tandvårdsbidrag som delbetalning om du önskar. Har du inte använt ditt tandvårdsbidrag på två år kan du betala hela ditt besök med dessa bidrag. Välkommen och boka tid hos oss redan idag.

Gratis tandvård i Göteborg för dig mellan 20-24 år

Kontakta din närmaste klinik för frågor eller bokning av tid:

Munhälsa Frölunda Tel: 031-47 10 70

Munhälsa Kvillebäcken Tel: 031-22 58 80

 

Du kan även välja att lista dig hos oss eller boka en tid direkt online här:

LISTA DIG HOS OSS         BOKA TID ONLINE

 

God munhälsa – En investering för framtiden!

Syftet är att fler patienter ska behålla kontakten med tandvården och därmed få ökade möjligheter att bevara sin tandhälsa långt fram i livet. God munhälsa för alla är en viktig investering för framtiden. Det finns alltså ingen anledning till att låta bli att undersöka och behandla dina tänder om du är yngre än 24 år!

Du måste tacka ja till att använda dig av det allmänna tandvårdsbidraget – annars får du själv betala en avgift, som motsvarar bidraget. Det är din tandläkare som frågar dig.

Om du under året har behandlats av en tandläkare utan avtal med Västra Götalandsregionen eller utanför Västra Götaland och då förbrukat ditt allmänna tandvårdsbidrag, måste du betala din tandläkare ett belopp som motsvarar det använda bidraget.

 

Vad är allmänt tandvårdsbidrag?

Den 1 juli varje år får alla vuxna över 20 år rätt till ett allmänt tandvårdsbidrag, som betalas ut av Försäkringskassan direkt till den behandlande tandvårdskliniken. Den resterande kostnaden för unga vuxna betalas alltså av Västra Götalandsregionen – fram till och med 31 december det år du fyller 24. Från och med det år du fyller 25 får du själv betala det mesta av din tandvård.

Gratis tandvård innebär att det inte kostar något för dig att undersökas och behandlas av tandläkare. Du kan själv välja vilken tandläkare och även byta tandläkare om du så vill. Då vi har avtal för gratis tandvård i Göteborg så kan du även lista dig hos oss. Fyll bara i kontaktformuläret så ordnar vi så att du är listad hos oss.