Våra kliniker

Våra kliniker


Välkommen till Munhälsa i Frölunda och Kvillebäcken – vi tar hand om ditt leende!

Våra erfarna tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister ger dig ett personligt och vänligt omhändertagande och en tandvård av högsta kvalité.

FRÖLUNDA MUNHÄLSA

Vår klinik i Frölunda slog upp portarna 2008 men öppnar nu i nya lokaler på Frölunda Torg. Vi vill ge alla som kommer genom dörrarna en känsla av lugn och behag, något som skall genomsyra hela klinikens atmosfär.

Läs mer om Frölunda Munhälsa

KVILLEBÄCKEN MUNHÄLSA

Välkommen till vår nyrenoverade klinik på Kvillebäckscenter vid Backaplan med adress Herkulesgatan 1D. Här sätter vi dig och dina behov i fokus och ser till att du får en så behaglig upplevelse som möjligt.

Läs mer om Kvillebäcken Munhälsa

Inga väntetider

Hos Munhälsa slipper du långa väntetider och du har möjlighet att få all typ av tandvård på en och samma klinik. För dig med akuta problem ordnar vi oftast en tid samma dag. Våra tandläkare har vidareutbildat sig inom olika områden så som kirurgi, estetisk tandvård , tandreglering  vilket gör det enkelt för dig att få komplett tandvård under ett och samma tak.

VI TALAR FLERA SPRÅK

Våra tandsköterskor och tandläkare behärskar fler olika språk så vi har möjlighet att tolka från många fler språk än svenska. På kliniken har vi möjlighet att erbjuda dig vård på bosniska, persiska, engelska, spanska, serbiska, arabiska och rumänska.

Ta dig hit enkelt

Våra kliniker ligger i knutpunkterna Frölunda torg och Kvillebäcken. Hit kommer du enkelt med både spårvagn, buss och bil.