Kvillebäcken Munhälsa

Din tandläkare på Hisingen, Kvillebäcken. Välkommen till vår klinik på Kvillebäckscenter vid Backaplan med adress Herkulesgatan 1D.
Vi på kliniken ämnar ge dig en upplevelse utöver det vanliga. Hos oss får du ett personligt och vänligt omhändertagande och en vård av högsta kvalité. Det skall bli roligt att lära känna dig! Vi har erfarna tandhygienister, sköterskor och tandläkare som tar emot dig. Låt oss göra ditt tandläkarbesök till en trygg och problemfri upplevelse. Vårt mål är att varje patient ska känna sig trygg hos oss och få tandvård av bästa möjliga kvalité. Vi vill också att vården ska ske på ett varsamt, effektivt och trevligt sätt. Ett område som vi satsar mycket på är den förebyggande vården. Våra patienter blir allt friskare.
Friska tänder och tandkött är vårt mål.

Vi tror att du som kund uppskattar det personliga mötet och att vi tillsammans går igenom och diskuterar vad som passar just dig.

KLINIK MED MODERN TEKNIK

Kliniken byggdes 2012 med generösa behandlingsrum och genomtänkt design. Vi använder oss av den senaste tekniken för att kunna ge dig optimal vård. Vanligen innebär det första besöket en grundlig undersökning med nödvändiga röntgenbilder för att kunna ställa en riktig diagnos. Därefter går vi igenom vilken typ av tandvård just Du vill ha. Trygghet är viktigt för oss alla, inte minst för ditt barn. Många tycker att det är en fördel att alla i familjen har samma tandläkare. Hör av dig så försöker vi boka in tider för dina barn så att syskonen kan komma samtidigt, på så sätt sparar du som förälder tid.

LÄTT ATT TA SIG HIT

Du kan lätt ta dig till oss med såväl bil som kollektivtrafik. Vi befinner oss på Hisingen i Kville, knappt fem minuter från centrala stan och intill knutpunkten Hjalmar Brantingsplatsen vid Backaplan. Här finns gott om butiker och matställen. Passa på att handla och äta när du ändå är i närheten.

 

LISTA DIG HOS OSS     BOKA TID ONLINE

KVILLEBÄCKEN MUNHÄLSA

Backaplan
Herkulesgatan 1D
417 01 Göteborg

Tel: 031-22 58 80

Epost: info@kvillebackenmunhalsa.se

VI SOM JOBBAR PÅ KVILLEBÄCKEN MUNHÄLSA

LEG. TANDLÄKARE

Zada Hayek

Utbildad vid Göteborgs universitet men har också jobbat på folktandvården i Värnamo. Zada sprudlar av energi och får alla runt om kring att må bra. Hon har en bred odontologisk kunskap och kan få den mest rädda att skratta högt i behandlingsrummet.

( Zada är för tillfället mamma ledig)

LEG. TANDLÄKARE

Kimya Karohi

Har jobbar på kliniken sedan och innan dess på folktandvården i  Trollhättan. Kimya är utbildad vid Göteborgs universitet. Kimya brinner för det estetiska är väldigt serviceinriktad och löser alla problem som våra pat kan tänkas ha stora som små och är alltid mån om att allt skall bli perfekt men är framförallt   mån om att patienten alltid ska känna sig lugn och bekväm i tandläkarstolen

LEG. TANDLÄKARE

Henrik Högberg

Henrik har jobba på kliniken sedan 2015 och har innan dess jobbat på folktandvården i Trollhättan. Henrik har gått på Göteborgs universitet och är efter detta vidareutbildad inom kirurgi. Henrik utför all form av kirurgi från visdomstandsoperationer till implantatkirurgi. Henrik är också certifierad inom botox och fillers något han brinner för.

LEG. TANDLÄKARE

Hanna Sundström

Hanna är utbildad vid Göteborgs universitet. Hon har tidigare jobba op folktandvården i Göteborg. Hanna har alltid ett leende på läpparna och löser alla problem. Runt henne känner man sig alltid lugn och trygg. Hanna stävar alltid efter att göra det bästa i varje behandling. Hanna vill konstant utvecklas och är lika duktig när det gäller kirurgi som att jobba med högestetisk tandvård.

LEG TANDLÄKARE/KLINIKCHEF

Gabriella Meiri Öhlin

Gabriella är utbildad vid Göteborgs universitet och tog examen 2003.Gabriella startade munhälsa 2005. Hon jobbar såväl klinisk som med att driva kliniken framåt Gabriella brinner för den estetiska delen av tandvården och ser inga hopplösa fall bara glädjen att kunna förbättra. Hennes måtto är att varje tandvårdsrädd patient skall komma ut med ett leende på läpparna. Mycket skratt och sång kommer ofta från hennes behandlingsrum

LEG. TANDHYGIENIST

Alex Stojkovic

Alex är utbildad vid Göteborgs universitet och arbetar idag på båda klinikerna. Alex jobbar fra med preventiv tandvård men utför också estetiska behandlingar som tandblekningar och iarflowbehandling

Alex är alltid mycket mån att behandlingen skall upplevas som behaglig är mycket lugn i sin natur och lägger stor vikt vid att allt skall bli optimalt. Alex är väldigt omtyckt av båade sina kollegor och sina patienter.

TANDSKÖTERSKA

Loredana Sporea

Loredana brinner verkligen för tandvård och alltid redo att ta över en uppgift eller lära sig något nytt.

Loredana har tidigare jobbat privat i Falkenberg så väl som i Göteborg men har nu varit på kliniken i fem år. Loredana har en sprudlande personlighet och bjuder gärna på sig själv vilket ofta lockar till skratt bland personal och patienter. Många pat uppskattar hennes härliga personlighet och ofta att får vi höra av de tandvårdsrädda att hon får dem lugn och kan locka även dem till skratt

TANDSKÖTERSKA

Mubera Halilovic

Brinner för sitt yrke och vill hela tiden utvecklas för att bli bättre. Mubera är väldigt kompetent och lyhörd. Med sin lugna personlighet får hon ofta de tandvårdsrädda att känna sig väldigt tryga

TANDSKÖTERSKA

Anna Keita

Anna är vår sprudlande gotlänning. Om inte dialekten gör en glad blir man  lycklig av hennes alltid så positiva inställning. Anna jobba med såväl delegerade arbetsuppgifter som assisterande vid kirurgi.