Kvillebäcken Munhälsa

Din tandläkare på Hisingen, Kvillebäcken. Välkommen till vår klinik på Kvillebäckscenter vid Backaplan med adress Herkulesgatan 1D.

 

Vi på kliniken ämnar ge dig en upplevelse utöver det vanliga. Hos oss får du ett personligt och vänligt omhändertagande och en vård av högsta kvalité. Det skall bli roligt att lära känna dig! Vi har erfarna tandhygienister, sköterskor och tandläkare som tar emot dig. Låt oss göra ditt tandläkarbesök till en trygg och problemfri upplevelse. Vårt mål är att varje patient ska känna sig trygg hos oss och få tandvård av bästa möjliga kvalité. Vi vill också att vården ska ske på ett varsamt, effektivt och trevligt sätt. Ett område som vi satsar mycket på är den förebyggande vården. Våra patienter blir allt friskare.
Friska tänder och tandkött är vårt mål.

Vi tror att du som kund uppskattar det personliga mötet och att vi tillsammans går igenom och diskuterar vad som passar just dig.

NYBYGGD KLINIK MED MODERN TEKNIK

Kliniken är helt nybyggd med generösa behandlingsrum och genomtänkt design. Vi använder oss av den senaste tekniken för att kunna ge dig optimal vård. Vanligen innebär det första besöket en grundlig undersökning med nödvändiga röntgenbilder för att kunna ställa en riktig diagnos. Därefter går vi igenom vilken typ av tandvård just Du vill ha. Trygghet är viktigt för oss alla, inte minst för ditt barn. Många tycker att det är en fördel att alla i familjen har samma tandläkare. Hör av dig så försöker vi boka in tider för dina barn så att syskonen kan komma samtidigt, på så sätt sparar du som förälder tid.

LÄTT ATT TA SIG HIT

Du kan lätt ta dig till oss med såväl bil som kollektivtrafik. Vi befinner oss på Hisingen i Kville, knappt fem minuter från centrala stan och intill knutpunkten Hjalmar Brantingsplatsen vid Backaplan. Här finns gott om butiker och matställen. Passa på att handla och äta när du ändå är i närheten.

 

LISTA DIG HOS OSS     BOKA TID ONLINE

KVILLEBÄCKEN MUNHÄLSA

Backaplan
Herkulesgatan 1D
417 01 Göteborg

Tel: 031-22 58 80

Epost: info@kvillebackenmunhalsa.se

 

 

VI SOM JOBBAR PÅ KVILLEBÄCKEN MUNHÄLSA

LEG. TANDLÄKARE

zada

ZADA HAYEK

Zada är utbildad vid Göteborgs Universitet och gör allt från allmän tandvård till mindre dentala operationer.

 

LEG TANDLÄKARE

 

KIMYA KAROHI

 Kimya Karohi är utbildad tandläkare vid göteborgs universitet  och jobbar med allt från patienter med stort behandlingsbehov till mindre kirurgiska ingrepp.

 

LEG TANDLÄKARE

henrik

HENRIK HÖGBERG

Henrik är utbildad vid Göteborgs Universitet och är vidareutbildad inom dentalkirurgi. Henrik utför så väl implantatkirurgi som visdomstandsoperationer.

 

LEG. TANDHYGIENIST

alex Stojkovic

alex är leg. tandhygienist Jobbar med den preventiva delen av tandvården dvs förebygga tandsten och karies genom information instruktion och rengöring. Sara jobbar också med tandblekning på kliniken.

 

LEG TANDLÄKARE/KLINIKCHEF

gabriella mö

GABRIELLA MEIRI ÖHLIN

Gabriella är utbildad vid Göteborgs universitet och arbetar med inriktning mot den estetiska delen av tandvården. Gabriella är ägare och klinikchef vid munhälsa.se.

TANDSKÖTERSKA

loredana

LOREDANA SPOREA

Loredana  är utbildad tandsköterska och jobbar delegerat i team med Kimya.

 

TANDSKÖTERska

mubera halilovic

 Mubera är utbildad tandsköterska och jobbar med bla profylaktisk vård samt assisterande tandsköterska vid operation

 

TANDSKÖTERSKA

anna keita

annaär utbildad tandsköterska och  jobbar med tandläkare Gabriella Öhlin samt Zada Hayek.

 

TANDSKÖTERSKA

bea westler

Bea är utbildad vid Göteborgs Universitet och jobbar  på Kvillebäcken. Margareta jobbar delegerat med blekning och dental profylaktiskt vård.

 

TANDSKÖTERSKA

SOFIA HULTÉN.

sofia är utbildad tandsköterska och jobbar med förebyggande vård så väl som delegerat i team tandvård samt med estetisk tandvård så som tandblekning