Priser

Vill du ha pris för den tandvård som passar just dig i Göteborg? Det bästa är att komma in på en undersökning för att få en genomgång och därmed ett så korrekt förslag på den vård som krävs för just dig. Vi har tandhygienister och tandläkare som är mycket duktiga och erfarna.

Referenspriser

Våra priser är konkurrenskraftiga och ligger vanligtvis på så kallat referenspris. Det betyder att det är lätt för dig att förstå vad behandlingen kommer att kosta och hur stor andel som betalas av Försäkringskassan.

Tandvårdsbidrag

Varje år får du ett tandvårdsbidrag från försäkringskassan. Bidraget går utmärkt att använda vid ditt besök hos oss utan att du aktivt behöver söka efter bidraget. Säg bara till oss så använder vi bidraget som en del av betalningen. Här kan du läsa mer om tandvårdsbidraget.

Akuttid

Behöver du komma in snabbt så rekommenderar vi att du i första hand kontaktar vår klinik i Kvillebäcken vid Backaplan. Där har vi drop in och ofta korta väntetider. I våra trivsamma lokaler ligger fokus på att din upplevelse blir så bra som möjligt. Det är inget vi tar något extra för!

 

pris tandvård göteborg

Ring eller besök oss för att boka en undersökningstid! Du kan även boka en tid online.

Munhälsa Frölunda Tel: 031-47 10 70

Munhälsa Kvillebäcken Tel: 031-22 58 80

 

 

På Munhälsa vill vi att alla ska ha möjlighet till en god munhälsa. Därför tar vi emot nya patienter till våra klinker i Frölunda och Kvillebäcken genom att erbjuda en första tandläkarundersökning för 299 kr. En bra start på ett långsiktigt samarbete – Välkommen till oss!

LISTA DIG HOS OSS         BOKA TID ONLINE